Facito Software Solutions

Facito Software Solutions

Automatisch de beste software oplossing


Software ontwikkeling


Databases, Formulieren, Websites, Webshops, Dashboards, Klantportalen, Rapportages, Koppelingen, Inspecties, Registraties, Management, Analyses, Charts, Planning, Facturatie. Alle software die je kunt bedenken maakt Facito mogelijk. Web-based als oplossing in de cloud of als app / programma op een specifiek apparaat maakt Facito software die nog niet bestaat.
Hoe Facito werkt


Vrijblijvend komt een vaardige en sociale software ontwikkelaar langs die jouw probleem kan begrijpen. We bespreken duidelijk wat wij denken dat jij nodig hebt en wat jij ongeveer van Facito verwacht. Jouw wensen, idee├źn en problemen worden kritisch bekeken en in al dan niet haalbare onderdelen verdeeld. Facito weet wat er technisch mogelijk is en kan adviseren, kostenramingen uitwerken, offertes toetsen, migratieplannen opstellen, software ontwerpen, ontwikkelen en de software oplossing uit jouw dromen mogelijk maken.
Van idee tot oplossing


Ontwikkelaars bij Facito begrijpen als geen ander hoe belangrijk goede software voor jou is en hoe afhankelijk je bent van jouw leverancier. Met uitgebreide kennis van diverse software oplossingen, bedrijfsprocessen en jarenlange ervaring op het gebied van software ontwikkeling en configuratie heb je bij Facito aan een half woord voldoende. Je zult je verbazen over het gemak en de snelheid waarmee bij Facito software oplossingen mogelijk gemaakt worden.
De software experts van FacitoJacques Herweijer

Maakt jouw software oplossing mogelijk en is het gezicht van Facito

Werken bij Facito?

Op dit moment geen vacatures beschikbaar

Gebruikte technieken


Facito bouwt voornamelijk op Microsoft technologie (.NET, SQL, Azure, Xamarin) maar er is ook uitgebreide kennis van het web (HTML, CSS, REST, Javascript). En natuurlijk behoren ook native software oplossingen en andere talen voor verschillende apparaten tot de mogelijkheden. Met kennis van veel producten en zowel front- als backend ontwikkeling wordt software op maat perfect afgestemd op jouw organisatie. Zo wordt er automatisch rekening gehouden met koppelingen, performance, beveiliging of schaalbaarheid van de oplossing.
Waarom Facito


Bij Facito zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Afspraken nakomen en zaken in vertrouwen behandelen. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden van Facito en dit geldt niet alleen voor de software die Facito maakt, dat is ook de manier waarop Facito werkt. Als opdrachtgever wordt je volledig transparant betrokken bij het ontwikkelproces, zodat er een prettige samenwerking ontstaat met pragmatische aanpak zonder verrassingen achteraf.Uitzonderlijk goede software ontwikkelaar nodig?

Neem gerust contact op, ik kom graag langs om kennis te maken.

 info@facito.nl

 0611763895

Tijdens werkzaamheden is het helaas niet altijd mogelijk om de telefoon te beantwoorden. Laat in dat geval een bericht achter of stuur een e-mail, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Facito software solutions
Facito Software Solutions
Postadres (geen bezoekadres)
Bladgroen 52, 2718EG, Zoetermeer
KVK: 27336452 | BTW: NL820416186B01

Volg ons op Facebook